Gammalkil Gammalkil
Bli scout nu

Scoutstugan Gammalkil ligger väster om Nykil med natursköna miljö av både skogar och åkrar.

Gammalkil (G-kil) är vår scoutstuga. Den ligger en bit utanför Nykil, söder om Linköping, mitt i skogen men med gångavstånd till Lillsjön där det finns en badplats med brygga och sandstrand.

Stugan är stor där scouterna har ett eget loft ovanpå den stora salen med bord, stolar och öppen spis. Det finns även ett ledarrum med fyra sängar. Köket har spis och kyl samt varmvatten. Dass och tvättrum finns i ett hus bredvid.

Utomhus så är det en stor gräsplan, eldstad, klockstapel, flaggstång och ett vindskydd som ligger en bit in i skogen, som också tillhör stugan.

Att hyra Gammalkil kostar 1 500 kronor för lördag – söndag. Under sommaren går det även att hyra Gammalkil veckovis . Övriga uthyrningar sker enligt överenskommelse med stugfogden.

Det går även se när stugan är bokad längst ner på sidan eller via bokningskalendern som finns i menyn.

Är du intresserad av att hyra Gammalkil?

Kontakta då Gammalkils stugfogde nedan.

Bokningskalender för Gammalkil