Laddar Evenemang

Hjorthornsjakten (funktionär)

3 oktober 08:00 - 18:00

Helg och dagsaktiviteter
markerat
Övrigt

Evenemang Navigation

Lördagen den 3:e oktober arrangerar kåren distriktstävlingen Hjorthornsjakten och vi behöver funktionärer! Att vara funktionär är roligt och intressant där man får se barn och ungdomar hitta på kreativa lösningar på de uppgifter och problem de ställs inför. I nuläget så kommer vi ha fyra olika typer av funktionärer med olika uppgifter och engagemang.

 • Kontrollansvarig
  Som kontrollansvarig har man ansvaret för en kontroll och ser till att allt flyter på som det ska. Kontrollansvarig uppmuntras även att vara delaktig i utformningen av kontrollen även om det inte är något krav.
 • Kontrollant
  Som kontrollant är man den som är ute på en kontroll och bedömer scouternas genomförande. Detta är grundbulten i tävlingen då antalet kontrollanter bestämmer hur många parallella banor man kan ha på samma kontroll. Till sin hjälp har kontrollanten en instruktion, en bedömningsmall samt en kontrollansvarig som kan konsulteras.
 • Sekretariat
  I sekretariatet har man koll på alla deltagande patruller. De sköter in- och utcheckning, räknar ihop poängen för patrullerna samt sammanställer resultatlistor. Sekretariatet har i regel mer arbete i början och slutet av tävlingen med en lugnare period mitt i då alla patruller är ute på kontrollerna.
 • Samordnande funktionär
  Som samordnande funktionär ser man till att allt fungerar för de övriga funktionärerna. Det kan vara att laga mat, köra ut vatten eller stötta upp vid en kontroll.
Förutom själva tävlingsdagen så kommer vi ha ett planeringsmöte torsdagen den 10:e september där vi tillsammans kommer diskutera fram vilka kontroller vi skall ha och dela ut kontroller till kontrollansvariga. Planeringsmötet kommer vara i S:t Larsgården med start 19:00.
Anmälan som funktionär sker i formuläret nedan.

Anmälan funktionär Hjorthornsjakten

 • Ange de typer av funktionär du kan tänka dig att vara.
 • Hälsoinformation

 • Här skriver du ner ifall du har några medicinska behov vi behöver veta om.
 • Övrig information

 • Har du något övrigt vi bör veta så kan du skriva det här.

 

Plats

Gammalkil
Sverige + Google Map

Arrangör

Styrelsen
Telefon:
073 - 845 87 01
E-post:
monica.k@stlarsscoutkar.se