Gammalkil

Scoutstugan Gammalkil ligger väster om Nykil med natursköna miljö av både skogar och åkrar.

Gammalkil(G-kil) är en av våra två scoutstugor. Den ligger en bit utanför Nykil, söder om Linköping, mitt i skogen men med gångavstånd till Lillsjön där det finns en badplats med brygga och sandstrand.

Stugan är stor där scouterna har ett eget loft ovanpå den stora salen med bord, stolar och öppen spis. Det finns även ett ledarrum med tre sängar. Köket har spis och kyl samt varmvatten. Dass och tvättrum finns i ett hus bredvid.

Utomhus så är det en stor gräsplan, eldstad, klockstapel, flaggstång och ett vindskydd som ligger en bit in i skogen, som också tillhör stugan.

Att hyra Gammalkil kostar 900 kronor för lördag – söndag. Under sommaren går det även att hyra Gammalkil veckovis för 2500 kronor. Övriga uthyrningar sker enligt överenskommelse med stugfogden.

Det går även se när stugan är bokad via bokningskalendern som finns i menyn.

Är du intresserad av att hyra Gammalkil?

Kontakta då Gammalkils stugfogde nedan.

Gunnar Larsson

Stugfogde (Gammalkil)
E-post: gunnar@specmec.se
Mobil:
0708 - 60 54 04

Gunnar är Gammalkils stugfogde. Han har ansvaret för bokning och underhåll av Gammalkil.