Upptäckarscouterna har guldfeber!

Lördagen den 27:e september gav sig 12 upptäckarscouter sig ut till Värnaskogarna. Det gick nämligen ett rykte om att det fanns guld och ädelstenar i skogen. Alla scouterna hade packat med sig allt nödvändigt som en guldletare behöver, varm chocklad, matsäck och annat som förgyller en dag i skogen.

Upptäckarscouterna delade upp sig i tre patruller och sprang ut i skogen för att bli rika. Tyvärr var de inte ensamma i skogen, det fanns andra scouter på jakt efter ära och rikedom. Förutom alla scouter fanns även lagens långa arm ute i området för att se till att ingen stal fyndigheterna ifrån Kungen, som ägde marken… hur gick det för dem får ni reda på i nästa nummer av Spejaren!

Väntan på Spejaren kan kännas lång och under tiden kan ni titta på bilderna nedan ifrån helgens upplevelsearrangemang Getingen som arrangerades av Björsäter scoutkår.