Många korvar grillades på terminsavslutningen!

Måndagen den 2:e juni var det terminsavslutning för alla scouter i S:t Lars scoutkår. En stor skara scouter med familjer och kårens ledare och funktionärer samlades vid Naturcentrum i Trädgårdsföreningen.

Medan scouterna gick tipspromenad informerades föräldrarna om höstens ledarsituation samt om möjligheten att hyra kårens stuga Kåken vid Stora Rängen i sommar.

Efter tipspromenaden åts det grillad korv med bröd samt fikades med saft/kaffe och kaka. Under tiden kunde man pröva sina färdigheter i livlinekastning. Många, såväl scouter som föräldrar visade på stor skicklighet med livlinorna.

Kvällen avrundades med märkesutdelning innan scouterna fick påbörja sin scoutsommar.

Vi önskar alla scouter en trevlig sommar, vi syns på lägret i sommar eller i höst!