Glöm inte anmäla er till hajker och utfärder!

Nu går det äntligen anmäla sig till vårens alla hajker och utfärder. När vi har planerat lite mer kommer även anmälningsformuläret för vårt kårläger att öppna.

Har du anmält dig till alla hajker och utfärder du vill ut på?

Här nedanför finns det en lista på alla aktiviteterna som man kan anmäla sig till!

tor
Kårläger @ Kåken
Jun 6 kl. 09:30 – Jun 9 kl. 15:00

Mellan 6:e och 9:e juni har kåren ett gemensamt kårläger vid Gammalkils scoutstuga.
Äventyrarscouterna samlas utanför S:t Larsgården klockan 09:30 på torsdagen för gemensam färd mot okänt mål. Början av lägret består av en längre vandring. I slutet av lägret sammanstrålar vi med resten av kårens avdelningar.

fre
Kårläger @ Gammalkil
Jun 7 kl. 08:00 – Jun 9 kl. 15:00

Mellan 7:e och 9:e juni har kåren ett gemensamt kårläger vid Gammalkils scoutstuga.
Upptäckarscouterna samlas utanför S:t Larsgården klockan 08:00 på fredagen för gemensam färd mot stugan.

lör
Kårläger @ Gammalkil
Jun 8 kl. 08:00 – Jun 9 kl. 15:00

Mellan 8:e och 9:e juni har kåren ett gemensamt kårläger vid Gammalkils scoutstuga.
Spårarscouterna samlas utanför S:t Larsgården klockan 08:00 på lördagen för gemensam färd mot stugan.

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *