Den årliga pulkadagen

Lördagen den 1:e februari gav sig kåren ut till Vallamasivet för att göra backarna osäkra. Många scouter var morgontrötta men runt elva så var det full fart i backarna. Våra S:t Larsare var uppfinningsrika och åkte på allt som kunde röra sig. Scouterna åkte både snowracrar, pulkor men vissa åkte även lite mer exotiska saker som ett halvt tefat och en spade. Spaden var ett av de snabbaste fordonen backarna.

På eftermiddagen åt scouterna sina medhavda matsäckar och vi avslutade med att göra snögubbar.

Vi ledare tyckte det var extra roligt att så många föräldrar, syskon och övriga släktingar följde med och deltog med ett stort engagemang.

Här nedan finns det ett bildspel med väl valda bilder för de som missade vinterns härligaste pulkadag.