Äventyrarna på vinterhajk

Lördagen den 12:e december gav sig kårens Äventyrarscouter ut till Kåken. Det var dags för deras vinterhajk som de planerat själva. Målet var att de skulle åka skridskor men utan is var det svårt så scouterna packade sig i ett par kanoter och paddlade iväg för att äta mat på Stora Klacken. På Stora Klacken blåste det kalla vindar men utsikten var bra och i skydd från vinden så lagades det klassisk Äventyrarmat, makaroner och köttbullar.

När alla var mätta så paddlade scouterna tillbaka till Kåken där de började göra en flotte som det skulle brinna en eld på. När solen gick ner blev det snabbt kallt men efter att ha jobbet en timme så var flotten äntligen klar och den brann vackert ute i sjön.

Vad som hände resten av helgen får ni läsa i nästa nummer av Spejaren men under tiden kan ni titta på bilderna nedan.