Kallelse Kårstämma 2019-06-19

2019-06-19 klockan 19:00 är det dags för extra kårstämma. Under stämman kommer vi besluta om ledare för kårens avdelningar, se fullständig kallelse nedan. Kåren bjuder på mat.

Inget möte på 1:a maj

Äventyrarna har inget möte den 1:a maj. Vi ses nästa vecka.

Kårläger

Under nationaldagshelgen är det dags för kårläger för kårens avdelningar. Äventyrarna startar redan på torsdagen och under fredagen dyker Upptäckarscouterna upp i Gammalkil, till sist så kommer Spårarna under fredagsmorgonen. Lägret slutar med terminsavslutning mellan 10 och 15 under söndagen. Läs mer »

Kallelse till kårstämma 2019-02-07

Torsdagen den 7:e februari är det dags för kårstämma i S:t Lars scoutkår. Stämman hålls i samband med kårstyrelsesammanträdet. Fullständiga kallelsen finner du nedan.

Flyttat kårstyrelsesammaträde

På grund av höstlovet så är november månads kårstyrelsesammanträde (KS) förskjutet en vecka.

Kallelse till extra kårstämma

Torsdagen den 7:e juni är det dags för extra kårstämma. Dagordningen finns nedan.

Flyttat föräldramöte

Spårarna och Upptäckarnas föräldramöte har blivit flyttat till den 6:e februari på grund av att så få föräldrar kunde delta på den ursprungliga tiden.   Välkomna den 6:e februari!

Missa inte årets pulkadag!

På lördag är det dags för kårens årliga pulkadag! Vi kommer att samlas vid grillplatsen vid Vallamassivet för en dag i pulkabackarna. Ta med era föräldrar och syskon och åk pulka, tefat soppåse eller något annat spännande. Vi kommer ha Läs mer »

Kallelse till Kårstämma

Torsdagen den 1 februari är det dags för kårstämma. Under kårstämman så beslutar vi bland annat om vilka som skall sitta i styrelsen för detta år. Dagorningen finns i elektronisk form både för att läsa direkt och ladda ner nedan. Läs mer »

S:t Lars årliga julmarknad!

Ni har väl inte missat att kårens årliga julmarknad är den 2:e december mellan 10 – 15 i S:t Larsparken? Läs mer om julmarknaden!