Flyttat kårstyrelsesammaträde

På grund av höstlovet så är november månads kårstyrelsesammanträde (KS) förskjutet en vecka.

Kallelse till extra kårstämma

Torsdagen den 7:e juni är det dags för extra kårstämma. Dagordningen finns nedan.

Flyttat föräldramöte

Spårarna och Upptäckarnas föräldramöte har blivit flyttat till den 6:e februari på grund av att så få föräldrar kunde delta på den ursprungliga tiden.   Välkomna den 6:e februari!

Missa inte årets pulkadag!

På lördag är det dags för kårens årliga pulkadag! Vi kommer att samlas vid grillplatsen vid Vallamassivet för en dag i pulkabackarna. Ta med era föräldrar och syskon och åk pulka, tefat soppåse eller något annat spännande. Vi kommer ha Läs mer »

Kallelse till Kårstämma

Torsdagen den 1 februari är det dags för kårstämma. Under kårstämman så beslutar vi bland annat om vilka som skall sitta i styrelsen för detta år. Dagorningen finns i elektronisk form både för att läsa direkt och ladda ner nedan. Läs mer »

S:t Lars årliga julmarknad!

Ni har väl inte missat att kårens årliga julmarknad är den 2:e december mellan 10 – 15 i S:t Larsparken? Läs mer om julmarknaden!

Inställt möte

På grund av att vi ledare har mycket att förbereda inför kårlägret som är mellan lördag och tisdag så har vi beslutat att mötet onsdagen den 31:e maj är inställt. För er som inte kan delta på kårlägret så är Läs mer »

Kallelse till extra kårstämma

Torsdagen den 1:e juni är det dags för extra kårstämma. Dagordningen finns nedan.

Terminsstart vecka 35!

Terminsstart Vecka 35 är väntan över, då drar våra avdelningar av igen! Spårarscouterna (skolår 2 och 3) startar tisdagen  den 30/8 kl. 18:30 – 20:00   Upptäckarscouterna (skolår 4 och 5) starar tisdagen den 30/8 kl. 18:30 – 20:00   Äventyrarscouterna (skolår Läs mer »

Terminsavslutning 2016-06-07

En termin går fort och nu är sommaren nästan här. Tisdagen den 7 juni är det dags för terminsavslutning. Scouter, föräldrar och syskon är välkomna kl 18:00 till Ådalaparken, området mellan Sporthallen och Stångån. Vi beräknar att avsluta innan kl Läs mer »