tor
Avdelningsmöte @ S:t Larsgården
Maj 24 kl. 18:00 – 19:30

Torsdagar mellan 18:00 och 19:30 har Utmanarscouterna sina avdelningsmöten. Mötena hålls oftast vid S:t Larsgården med omnejd. Första torsdagen i varje månad hålls mötet mellan 19:00 – 20:30 i samband med KS.

tis
Terminsavslutning @ Trädgårdsföreningen
Maj 29 kl. 18:00 – 20:00

Tisdagen den 29:e maj 18.00–20.00 är det dags för att avsluta terminen tillsammans med resten av kårens avdelningar. Vi i trädgårdsföreningen vid stora scenen.
Under kvällen kommer varje avdelning har en station där ni föräldrar och syskon får prova på några av aktiviteterna scouterna gör under mötena. Några stationer kan riktigt kluriga och man får tänka till.
Efter lite lek blir det märkesutdelning och korvgrillning. Vi bjuder på en korv per person och lite dricka.

För att säkerställa att alla kan få korv så ber vi er att föranmäla er nedan, missar ni detta så är ni ändå välkommen till avslutningen men riskerar att inte få korv.
All information i anmälan raderas efter terminsavslutningen.

Anmälan Terminsavslutning

lör
Efter-terminen-hajken
Jun 9 kl. 10:00 – Jun 10 kl. 14:00

Detta är utmanarscouternas sista hajk för terminen som är efter terminen har slutat.