Okt 3 kl. 19:00 – 20:30

Första torsdagen i varje månad är det kårstyrelsesammanträde (KS).
Under mötet så diskuteras kårens verksamhet. Kårens styrelse, ledare och övriga medlemmar i kåren är välkomna att delta. Mötena hålls i S:t Larsgården.

lör
Hjorthornsjakten @ Slaka kyrka
Okt 5 kl. 09:00 – 16:00

Helgen vecka 41 genomförs tävlingen Hjorthornsjakten.

Tävlingen är ett endagsarrangemang som man vandrar ca 7 km och löser olika scoutrelaterade tävlingsmoment (exempelvis eldning, knopar orientering)

Vi samlas i S:t Larsgården klockan 09:00 för gemensam färd till tävlingen. Vi åker tillbaka till S:t Larsgården när tävlingen är slut vilket brukar vara kring 16:00.

Vi kommer att äta medhavd matsäck.

Datum: 2018-10-13 11:00
Anmälan: Sker i formuläret nedan
Kostnad:  Gratis
Packning: Dagspackning och matsäck glöm ej kniv/yxa om ni har bevismärket samt fylld vattenflaska

Observera att detta är anmälan för S:t Lars scoutkårs medlemmar. Övriga kårer får ta kontakt med arrangören.

Nov 7 kl. 19:00 – 20:30

Dec 5 kl. 19:00 – 20:30