Scoutfestivalen 2016

Scoutfestival 2016, årets sommarläger!

Hultsfreds scoutkår anordnar i sommar ett läger som precis som namnet säger ska vara en festival för och med scouter. Naturligtvis vill vi i S:t Lars Scoutkår åka på detta!

Lägret är för alla åldersgrupper; Spårare, Upptäckare, Äventyrare, Utmanare och Rover. Lägerplatsen är i anslutning till folkets park i Hultsfred, ett event område som har lockat hundratusentals med musikintresserade. Nu är det dags att detta område invaderas av scouter från hela Sverige och förhoppningsvis även utländska kårer.

Lägret pågår 3/7 – 9/7 för upptäckare och äldre och för spårarna 6/7 – 9/7.

Kostnaden för hela lägerveckan är 1 300 kr och för spårarna (halv vecka) 600 kr. Anmälningsavgiften betalas samtidigt som anmälan till BG 482-8786. Anmälan räknas inte förrän avgiften är betald.

Se till att inte missa årets läger och anmäl er direkt här på vår hemsida! Sista dag för anmälan är 28/3-2016.

Anmälan sker i formuläret nedan.