Upptäckarna 10-11 år

I Scouterna gör du spännande upptäckter varje dag. Upptäckarscout blir man när man är tio år.

alder-upptackareMånga har varit med i Scouterna redan tidigare men det går såklart bra att börja som Upptäckare direkt. I din patrull får du schyssta kompisar att räkna med. Tillsammans med dem får du upptäcka nya äventyr varje gång ni ses.

När man är upptäckarscout får man lära sig något nytt nästan varje dag, det är alltid roliga grejer men också sånt som är väldigt bra att kunna.

Våra upptäckare har patrullindelningar som är inspirerade av Svenska rovdjur. Alla patruller har ett speciellt märke som symboliserar deras djur.

Just nu har vi en patrull med ca 8 scouter som heter Lodjuret.

Lodjur

Upptäckarscouterna har möten tillsammans med spårarscouterna på tisdagar mellan 18:30 – 20:00 i S:t Larsgården.

Kommande händelser för upptäckarscouter

lör
Hajk @ Gammalkil
Maj 4 kl. 10:00 – Maj 5 kl. 13:00

Lördagen den 4:e maj är det dags för Upptäckarnas hajk till Kåken.

Mer information kommer senare…

Anmälan sker i formuläret nedan.

fre
Kårläger @ Gammalkil
Jun 7 kl. 08:00 – Jun 9 kl. 15:00

Mellan 7:e och 9:e juni har kåren ett gemensamt kårläger vid Gammalkils scoutstuga.
Upptäckarscouterna samlas utanför S:t Larsgården klockan 08:00 på fredagen för gemensam färd mot stugan.

Anmälan sker i formuläret nedan.

Mer info kommer.

Våra ledare

Agnes Rulander

Ledarassistent
E-post: agnes.r@stlarsscoutkar.se

Agnes är ledarassistent på Upptäckarna.

Linda Rubensson

Avdelningsledare
E-post: linda.rubensson@gmail.com
Mobil:

Linda är ledare på Spårare- och Upptäckaravdelningarna.