Äventyrarna 12-14 år

I Scouterna är det äventyr från första dagen. Du blir Äventyrarscout när du blir tretton år. Många har varit med i Scouterna redan tidigare men det går såklart bra att börja som Äventyrare direkt.

alder-aventyrareI din patrull får du schyssta kompisar att räkna med. Tillsammans med dem får du upptäcka nya äventyr varje gång ni ses.

Äventyrarscouterna utmanas i patrullen till nya möten och friluftsliv i allt större sammanhang, tillsammans reflekterar man över sin och andras insats. Ordet speglar strapatsen och spänningen på färden.

Just nu består avdelningen av fyra patrull Höken, Falken och Örnen och Ugglan som har ca 6 scouter i varje patrull.

Äventyrarscouterna har möten på onsdagar mellan 18:30 – 20:00 i S:t Larsgården.

Kommande händelser för äventyrarscouter

Våra ledare

Emma Ahlqvist

Avdelningsledare
E-post: emma@stlarsscoutkar.se
Mobil:
073-339 49 73

Emma är avdelningsledare för Äventyrarscouter. Förutom detta så är hon hovfotograf i Spejarredaktionen.

Rasmus Ringdahl

Vice kårordförande Ordförande Gammalkils scoutstuguförening Avdelningsledare Webmaster Ansvarig utgivare - Spejaren
E-post: Rasmossen@gmail.com
Mobil:
0707 - 27 28 57

Rasmus är avdelningsledare för Äventyrarscouter och Utmanarscouterna. När han inte är ledare så arbetar han med att göra Spejaren.

Freja Håkansdotter

Ledarassistent
E-post: aventyrare@stlarsscoutkar.se

Freja är ledarassistent för Äventyrarscouterna.