Äventyrarna 12-14 år

I Scouterna är det äventyr från första dagen. Du blir Äventyrarscout när du blir tretton år. Många har varit med i Scouterna redan tidigare men det går såklart bra att börja som Äventyrare direkt.

alder-aventyrareI din patrull får du schyssta kompisar att räkna med. Tillsammans med dem får du upptäcka nya äventyr varje gång ni ses.

Äventyrarscouterna utmanas i patrullen till nya möten och friluftsliv i allt större sammanhang, tillsammans reflekterar man över sin och andras insats. Ordet speglar strapatsen och spänningen på färden.

Just nu består avdelningen av fyra patrull Höken, Falken och Örnen och Ugglan som har ca 6 scouter i varje patrull.

Äventyrarscouterna har möten på onsdagar mellan 18:30 – 20:00 i S:t Larsgården.

Kommande händelser för äventyrarscouter

lör
BP-Nighthike @ Okänt.
Maj 11 kl. 08:00 – Maj 12 kl. 15:00

Helgen den 11:e – 12:e maj är det dags för årets upplaga av BP-NightHike.

Syftet med hajken är att Äventyrarscouterna skall träffa scouter i samma åldersgrupp från resten av distriktet. Hajken är ett upplevelsearrangemang men kan vara formad som en tävling.

Anmälan sker i formuläret nedan.

tor
Kårläger @ Kåken
Jun 6 kl. 09:30 – Jun 9 kl. 15:00

Mellan 6:e och 9:e juni har kåren ett gemensamt kårläger vid Gammalkils scoutstuga.
Äventyrarscouterna samlas utanför S:t Larsgården klockan 09:30 på torsdagen för gemensam färd mot okänt mål. Början av lägret består av en längre vandring. I slutet av lägret sammanstrålar vi med resten av kårens avdelningar.

Anmälan sker i formuläret nedan.

Mer info kommer.

Våra ledare

Emma Ahlqvist

Avdelningsledare
E-post: emma@stlarsscoutkar.se
Mobil:
073-339 49 73

Emma är avdelningsledare för Äventyrarscouter. Förutom detta så är hon hovfotograf i Spejarredaktionen.

Rasmus Ringdahl

Vice kårordförande Ordförande Gammalkils scoutstuguförening Avdelningsledare Webmaster Ansvarig utgivare - Spejaren
E-post: Rasmossen@gmail.com
Mobil:
0707 - 27 28 57

Rasmus är avdelningsledare för Äventyrarscouter och Utmanarscouterna. När han inte är ledare så arbetar han med att göra Spejaren.

Freja Håkansdotter

Ledarassistent
E-post: aventyrare@stlarsscoutkar.se

Freja är ledarassistent för Äventyrarscouterna.