Årets julmarknad den 30:e november närmar sig!

Lördagen den 30:e november har S:t Lars scoutkår sin årliga julmarknad i S:t Larsparken i Linköping. mellan klockan 10 och klockan 15 säljer kåren hembakat, lotter och hantverk som kårens medlemmar har gjort. Förutom detta så säljer vi grillat korv, Läs mer »

Missa inte ett minne för livet!

Världsjaboreet i Japan 2015 närmar sig med stormsteg!   Vart fjärde år hålls ett stort scoutläger där scouter från hela världen samlas för att under en veckas tid umgås. 2011 hölls jaboreet i Sverige med ca 40 000 scouter från 168 olika länder. Detta är ett Läs mer »

Stort engagemang för att förbereda inför julmarknaden

Under onsdagskvällen samlades ledare, funktionärer, föräldrar och scouter för att förbereda inför julmarknaden. Det trycktes jultryck på dukar, målades kvastar och andra hantverksmässiga pyssel. Det var ca 20 – 25 stycken deltagare som hjälpte till. Förutom detta så bjöds det Läs mer »

KS i november flyttat till 6/11

Kårstyrelsesammanträdet (KS) för november har blivit flyttat till onsdagen den 6/11 i samband med julmarknadsförberedelserna. Vi börjar med förberedelserna inför julmarknaden och därefter fortsätter vi med KS som vanligt.